Thermomax

Anvelopare cladiri

Anveloparea cladirilor, din perspectiva THERMOMAX = termoizolatii pereti exteriori, fatade estetice, economii la consumul de energie, viteza de montaj, garantii si 50 de ani durata de viata.

Istoria moderna a constructiilor nu poate fi delimitata de preocuparea omenirii pentru confort si economie de energie, ceea ce face ca, in cazul constructiilor noi, anveloparea blocurilor si a cladirilor in general sa fie gandita ca sistem integrat.

Pentru blocurile vechi si constructiile vechi s-au gasit de ceva vreme solutii de reabilitare termica, folosind metode si materiale, de genul izolatiilor cu polistiren, cu vata minerala sau poliuretan.

Anveloparea cu pereti sandwich de poliuretan si aluminiu, ceea ce am gasit ca solutie in urma cercetarilor, se bazeaza pe combinatia dintre rezistenta aluminiului, ductilitatea si rezistenta lui, pe puterea de izolare a poliuretanului, ca fiind cel mai bun izolator si compactarea intregului ansamblu in planse ce pot fi asamblate cu mare usurinta intre ele si apoi prinse pe exteriorul cladirilor.

Asadar, totul a pornit de la economia de energie si se stie foarte bine ca prin anvelopele cladirilor se pierde pana la 75% din energia termica.

Dar, daca vrei sa obtii cea mai buna protectie a cladirilor, nu te intereseaza doar protectia termica, ci te intereseaza sa ai si cei mai usori pereti, cele mai frumoase fatade, sa ai protectie la condens si igrasie in orice anotimp si rezistenta mare in timp, pentru ca nu-ti este prea la indemana sa stai cu casa decopertata si mizerie in jur, de prea multe ori in viata.

Exact in acest punct am ajuns noi, gandindu-ne ce ne-ar satisface cel mai mult in afara de obtinerea unui maxim de confort termic si numai faptul ca putem monta pana la 1000 mp pe zi, chiar si iarna, ne-a dat curajul sa oferim garantia unui maxim de satisfactie.

De aceea trebuie doar sa ne contactezi, ca sa vezi cum si tu ai putea sa beneficiezi de asa avantaje.


Afla mai multe si despre:

FatadeTexturi si culoriPortofoliu


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas