Thermomax

Fatade semiventilate sau usor ventilate

Inginerii si specialistii in termoizolarea cladirilor din echipa THERMOMAX, au gandit acest sistem de pereti semiventilati sau usor ventilati, sub forma de panouri sandwich din poliuretan cu aluminiu, fixate solid de zidarie, tocmai in scopul de a va scuti de stresul aparitiei umezelii, asigurandu-va protectia impotriva igrasiei si a mucegaiurilor.

Fara convectie, datorita sicanelor create (sau cu o convectie foarte slaba), fara conductie, si cu un sistem de colectare a condensului ce apare inevitabil in exploatarea cladirilor, aveti practic si o perna de aer prin care peretii respira, un spatiu de locuit mai sanatos, dar si un confort termic total si o prelungire a vietii peretilor de zidarie.

Pentru mai multe detalii tehnice, va rugam sa nu ezita sa ne contactezi.


Afla mai multe si despre:

Anveloparea cladirilorTexturi si culoriIntrebari frecvente


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas