Thermomax

Oferte anvelopare cladiri

Preturile pentru Thermomax® depind de tipul de culoare ales precum si de tipul de lac protector ales pentru vopsea. Astfel pornind de la o garantie de 25 de ani (vopsea protejata de 2 straturi de lac PE) si ajungand pana la o garantie de 40 de ani (vopsea protejata de 3 sau 4 straturi de lac PVDF sau Lumiflon) Thermomax® ofera cea mai mare garantie de pe piata din Romania.

La cerere se pot crea orice fel de imagini folosindu-se panourile Thermomax®, in functie de necesitatile si dorintele clientului.

Se ofera discounturi in functie de cantitatile comandate precum si de modalitatile de plata convenine intre parti, pentru aceasta va rugam sa accesati pagina de contact.


Afla mai multe si despre:

FatadePanouriPortofoliu


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas