Thermomax

Texturi si culori

Cand cauti cele mai eficiente izolatii termice, evident ca te gandesti si cum arata ele pe exteriorul blocului, casei sau cladirii pe care o construiesti, de aceea THERMOMAX inseamna atat maxim de confort termic, cat si maxim de estetica in anveloparea cladirilor.

Categoric ca asocierea dintre termoizolatia perfecta, adica panouri din spuma poliuretanica si aluminiu, cu maxim de rezistenta in timp, adica 50 de ani, imbracate intr-o varietate de culori si texturi de fatade, te pot face sa uiti de invechitele tencuieli de fatade.

Texturi pereti exteriori

Putem crea la comanda o multime de texturi pentru peretii exteriori in solutia THERMOMAX, dar ne-am concentrat deocamdata pe acestea 3:

  • Fatade cu tencuiala fina
  • Fatade cu tencuiala speciala
  • Fatade cu structura de lemn

Nu trebuie decat sa ne contactati, pentru a intelege exact ce va doriti si, cu siguranta, va vom ajuta sa obtineti atat fatade estetice, cat si fatade rezistente la orice intemperii si expuneri.

Tencuiala speciala Thermomax Tencuiala speciala
Tencuiala fina Thermomax Tencuiala fina
Structura lemn Thermomax Structura lemn

Culori pereti exteriori

Selectia de culori pentru peretii exteriori se face intotdeauna in functie de cladire, ca intreg si de amplasarea acesteia in ansamblul urbanistic zonal.

Pentru ca senzatia sa fie de maxima satisfactie si nu doar de confort termic, noi am adaugat un concept de intinerire a oraselor si a localitatilor prin gama completa de culori RAL.

Astfel, odata cu reabilitarea termica a blocurilor si a cladirilor in general, odata cu reducerea cheltuielilor cu pana la 60%, veti descoperi ca va intoarceti cu drag acasa si prietenii va vor admira locuinta, ca pe una noua.

Folosind vopsea pentru tabla din aluminiu pe baza de poliuretan sau PVDF, producem panouri din spuma poliuretanica si aluminiu, care este cea mai rezistenta vopsea la UV, la zgarieturi si la intemperii.

Anthracite grey Anthracite grey
Blue metallic Blue metallic
Stone grey Stone grey
Grey white Grey white
Sepia brown Sepia brown
Traffic white Traffic white

Pe langa culorile prezentate mai sus va oferim si culori moderne, cu aspect travertin si granit, ori culori pastelate clasice. Nu uitati sa ne contactati pentru paleta intreaga.


Afla mai multe si despre:

Anveloparea cladirilorOferte specialeFatade


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas