DE CE SĂ ALEGI THERMOMAX?

1. Montaj rapid, posibil in orice anotimp (12 luni pe an) fara opriri din cauza intemperiilor. Echipele de montaj ale sistemului Thermomax pot monta cu ajutorul dispozitivelor metalice, in 20% din timpul aferent sistemelor clasice de izolare termică a fațadelor și fara a produce mizerie in jurul clădirilor aflate în lucru; Costurile privind manopera sunt cu până la 60% mai mici decât costurile aferente montajului de sistem cu polistiren sau vată. Totodată, izolațiile cu sistem Thermomax rezista mai mult in timp ca urmare a greutății reduse, comparativ cu sistemele pe polistiren și vată.

2. Rezistenta la mediul salin și la foc. Sistemul Thermomax este singurul sistem de izolație termică a clădirilor care permite tratarea culorii pe fațadă cu un strat de lacuri speciale PVDF, oprind deteriorarea culorilor fațadelor din cauza mediului salin. Poliuretanul rigid nu intretine arderea. Respecta cerintele cele mai exigente in domeniul asigurarii cladirilor impotriva incendiilor. Poliuretanul rigid are certificare de conformitate cu normele europene in constructii, facand parte din clasa de foc B-s2-d0, conform legislației din România.

3. Spatiu de locuit sanatos. Poliuretanul nu intretine mucegaiurile si nu este un mediu propice formarii sau intretinerii, ciupercilor si insectelor de orice fel. Veti fi protejati de pericolul formarii de cuiburi de pasari, familii de sobolani, soareci si gandaci, obtinand o igiena perfecta a cladirilor;

4. Reciclarea integrala a materialelor si recuperarea pana la 80% din investitie;

5. Garantie 20 de ani si durata de viata de 50 de ani, in conditii de exploatare specifice zonei geografice si climatice a Romaniei.

6. Izolație termică a fațadelor clădirilor, având la dispoziție toate gama de culori RAL si texturi uzuale. La comanda, puteti beneficia inclusiv de texturi cu imitatie de lemn, caramida, calcio vechio, imitatie de camuflaj.
Tabla de aluminiu este tratata special asigurand protectia impotriva razelor ultravioltete, astfel ca fațada clădirilor va arata si dupa 20 de ani,la fel ca la inaugurarea lucrarii. 

7. Greutate redusa pe metru patrat. Sistemul Thermomax este foarte usor, fiind format din panou din spuma poliuretanica rigida si aluminiu, metal cu o greutate specifica de aproape 3 ori mai mica decat cea a otelului (greutatea sistemului este sub 5,6 kg/mp). 

8. Fara pericol în utilizare. Sistemul Thermomax se aplica mecanic, prinderea se face în zidul blocului, astfel nu prezinta pericol de desprindere ca in cazul placarilor prin lipire, nu ia foc si nu întreține arderea, cum este cazul polistirenului, atat de mediatizat in presa si la televizor;

9. Rezistență excelentă în timp, conform testelor făcute de I.N.C.E.R.C SA, sistemul Thermomax se comportă perfect stabil la diferente mari de temperatura specifice conditiilor climatice din Romania (intre -20 si + 40 grade C).

10. Impermeabilitate. Ca urmare a protectiei exterioare cu tabla din aluminiu vopsita, impermeabila atat la ploi, cat si la umiditatea din atmosfera. Datorita celulelor inchise in proportie de peste 92% si a foliei de aluminiu de pe spatele panoului spuma poliuretanica nu absoarbe vaporii de umezeala formati in stratul de aer dintre perete si sistem, folia de aluminiu de pe spatele panoului fiind și bariera de vapori(punctul de rouă) al sistemului.

11. Duritate avansata. Izolatia cu spuma rigida din poliuretan asigura rezistenta mare la actiunea fortelor de comprimare si forfecare, caracteristici specifice panourilor din aluminiu din spuma poliuretanica rigida;

12. Tehnologie avansata. Prin aplicarea unui primer special pe spatele tablei de aluminiu se creaza o aderenta perfecta intre tabla de aluminiu si spuma poliuretanica. Aderenta poate depasi forta de rupere sau forfecare a spumei rigide;

13. Cel mai perfomant izolator termic. Oferind tehnologia de izolare similară frigiderului, sistemul Thermomax este recunoscut ca și soluție ideală de izolare termică a fațadelor clădirilor. Cu ajutorul sistemului de imbinare, se elimina puntile termice, iar prin ventilarea foarte usoara a spatiului dintre peretele cladirilor si panou se elimina condensul ce poate sa apara, eliminand astfel senzatia „de punga”, reclamata de locuitorii blocurilor termoizolate cu polistiren;

14. Intretinere extrem de usoara. Datorită lacurilor aplicate, fațadele nu se încarcă cu praf, astfel că “întretinerea curentă” se realizează în mod natural, prin ploaie. 

15. Comportament ecologic prietenos cu mediul inconjurator, datorila rezistentei in timp și capacității de reciclare.