Thermomax

Despre noi

La inceput a fost o discutie amicala intre 3 prieteni, despre eficienta energetica, specialisti in anvelopari de cladiri si posibilitatea de a realiza in Romania o fabrica de pereti sandwich.

Fie ca este vorba despre termoizolatii cladiri, reabilitarea termica a cladirilor sau a tine pasul cu ultimul trend in constructii, realitatea ne obliga sa fim preocupati de a locui in case pasive sau cladiri pasive, iar de la o discutie si de la mai multe idei de anvelopare pentru cladiri am pornit la drum in anul 2009.


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas