Thermomax

Valori

Valorile noastre stau in oameni si nicidecum in lucruri, pentru ca oamenii fac lucrurile si nu invers.

Daca pretul lucrurilor devine mai important decat oamenii care le-au creat, atunci sistemul de valori ar fi rasturnat.

Chiar daca au durat ani de la ideea de a crea cele mai bune solutii de anvelopare a cladirilor pana la implementare si am trecut prin investitii, studiu, cercetare si testare si apoi brevetare, bucuria reusitei si puterea de a garanta fac deliciul acestui demers pentru succes.

Pentru noi, imobilele izolate termic cu panourile THERMOMAX din spuma poliuretanica si aluminiu, aduse la maxim de confort termic, produc o mare bucurie, stiind ca oamenii pentru care am creat toate acestea sunt multumiti.

Fiecare afacere reusita, ca si aceasta, ne dau curajul sa cautam tot timpul asemenea provocari, iar pana la urma, asa cum spunea Ben Sweetland: “Succesul este o calatorie, nu o destinatie”.


Afla mai multe si despre:

CompanieExperientaDe ce Thermomax?


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas