EXPERIENȚĂ

Dupa o perioada de cercetare de 3 ani am reusit sa dezvoltam una dintre cele mai avantajoase sisteme de termoizolatie pentru blocuri si alte tipuri de cladiri si constructii.

Am alaturat echipei unii dintre cei mai buni specialisti in termoizolatii pentru cladiri, fara de care nu am fi reusit la acest moment sa oferim garantia de 25 de ani pentru pentru sistemul de anvelopare a cladirilor din aluminiu cu spuma poliuretanica rigida din aluminiu si spuma poliuretanica rigida ce compun sistemul THERMOMAX.

Experienta in termoizolatii pentru cladiri de peste 20 de ani a echipei nostre, face ca, de acum inainte, sa speram ca echipele de arhitecti si proiectanti, auditori energetici, ingineri de termoizolatii, respectiv specialistii in anvelopari de cladiri si in reabilitare termica coraborat cu schimbarea legii achizitiilor publice din anul 2016 sa faca ca alegerea solutiilor de reabilitare termica a blocurilor sa fie bazate pe calitate si nu pe pretul materialelor cele mai ieftine.

Stiind ca solutia THERMOMAX are o durata de viata reala de 3 ori mai mare in comparatie cu solutia clasica cu polistiren, ca randamentul izolatiei termice este de doua ori mai mare fata de solutia clasica cu polistiren, ca are o greutate pe metrul patrat mai redusa cu 50% fata de sistemul clasic, ca este agrementat in clasa de foc B-s2-d0, ca se monteaza in orice anotimp cu un randament de minim 500 mp panou finisat „la gata” pe zi, cu o echipa de sapte – zece oameni, cu un cost total de realizare a lucrarii mai mic decat la solutia clasica cu polistiren, fie ca esti proiectant, beneficiar sau constructor, tu ce ai alege?

Ati vazut ca de fapt termoizolatia in sistemul clasic cu polistiren de proasta calitate produce igrasie? Dar cat dureaza montajul fatadelor? Stiati cat de usor este sa se greseasca atunci cand lucrarile sunt realizate in proportie de 90% cu mana de lucru necalificata si nesupravegheata, asa cum sa intamplat pana la 01 iunie 2016. O singura etapa, daca se greseste, intregul sistem de termoizolatie cu polistiren este compromis.

Stiind ca un sistem de anvelopare rezista 50 de ani, este garantat 20 ani, se recupereaza in proportie de 80% prin vanzarea ulterioara a aluminiului reciclabil, puteti obtine orice texturi si culori de fatade, sistemul de anvelopare a fatadelor THERMOMAX se livreaza prefabricat si preuzinat constructorilor in santier astfel ca acestia nu au cum sa faca rabat la calitate in nici o etapa a lucrarii, sper ca vei alege solutia Thermomax.

Pentru orice lamuriri sau explicatii iti stam cu placere la dispozitie.