Thermomax

Certificari si omologari termoizolatii

Investitiile in termoizolatii pentru blocuri, case sau cladirile de birouri au fost si sunt cele mai sigure la acest moment, datorita faptului ca, alegand corect una dintre firmele specializate in termoizolatii si solutia corecta, puteti pur si simplu sa faceti economii la intretinere incepand cu prima zi de exploatare.

Cand investesti intr-o idee buna, ea trebuie sa fie si certificata, de aceea THERMOMAX, firma specializata in productia materialelor de constructii pentru termoizolalea cladirilor este o societate certificata conform ISO 9001:2015 cu numarul QC/1270.

Constientizand inca de la inceputuri pericolul la care sunt expusi cetatenii ale caror blocuri / birouri sunt anvelopate cu materiale inflamabile, echipa care a pus bazele sistemului THERMOMAX, a ales sa foloseasca sistemul de spuma poliuretanic neinflamabila astfel fiind definitivat un sistem atat de performant incat nu intretine arderea. Dupa toate experientele nefericite traite de societatea romaneasca in ultima perioada, suntem extrem de bucurosi ca avem posibilitatea oferi un sistem care ocroteste omul in propria casa / propriul birou.


Afla mai multe si despre:

Garantii


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas