Thermomax

Garantii pentru solutiile de anvelopare Thermomax

Stim ca o societate informata si educata va cere oricarei firme specializate in termoizolatii, odata cu oferta de solutii de izolare si montaj acele certificate de garantie, care sa certifice ca sistemele de termoizolatie rezista exact cat s-a promis.

De aceea investitia noastra si parteneriatele strategice au fost inca de la inceput facute cu cei mai buni producatori de spuma poliuretanica si cu cei mai buni producatori de aluminiu.

Garantia pe componente face ca garantia pentru sistemul de termoizolare sub forma de panouri din spuma poliuretanica si aluminiu realizat de noi sa ajunga la 20 de ani. Viata sistemului stim bine ca poate sa ajunga la 50 de ani.

Stiind ca aluminiul nu se fisureaza, vopseaua elastica si protejata UV la decolorare, este aplicata in camp electrostatic si in strat multiplu, spuma poliuretanica rigida nu arde, montajul se face extrem de usor, fara murdarie si sigur, atunci nimic nu ar trebui sa te impiedice sa achizitionezi pentru cladirea ta anveloparea cu sistem Thermomax.


Afla mai multe si despre:

Certificate si omologari


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas