PANOURI DIN ALUMINIU ȘI SPUMĂ POLIURETANICĂ RIGIDĂ THERMOMAX

Pentru ca dumneavoastră sa beneficiati de maximum de confort termic si sa faceti economii de pana la 60% la intretinere iarna si vara sa diminuati consumul de energie pentru folosirea aerului conditionat, scutindu-va de cheltuieli suplimentare si periclitarea sanatatii, am investit 3 ani de cercetare si testare in laboratoare a panourilor de termoizolare a fatadelor, sub marca THERMOMAX. Am obtinut astfel aceste sisteme de termoizolatie exterioara, care se ancoreaza pe exteriorul cladirilor (anvelopa), cu ajutorul unor structuri de fixare.

Am creat aceste panouri din aluminiu si spuma poliuretanica rigida, mult mai usoare si eficiente decat sistemul clasic cu polistiren, ele avand un miez de spuma poliuretanica rigida cu grosimea de 50 mm, caserat la interior cu folie din aluminiu de 0,08 mm, la exterior o fata din tabla de aluminiu cu grosimea de 0,5 mm, prevopsita si ambutisata, iar la extremitati un sistem de imbinare foarte sigur, de tip delfin (cu click), montajul devenind extrem de simplu si rapid.

  1. TABLA DE ALUMINIU ce va permite recuperarea investitiei prin reciclare, in proportie de 80%, din care se realizeaza panourile, are grosimea de aproximativ 0,5 mm, prevopsita in camp electrostatic cu vopsea polyesterica, rezistenta la UV, la actiunea factorilor chimici si lacuita la cald din PUR / PA-Lac, grosime 25 microni.
  2. SPUMA POLIURETANICA RIGIDA, folosita pentru panourile Thermomax, cu densitate de 40 – 45 kg/mp, ignifuga (clasa de foc B-s2-d0), cu o conductibilitate termica sub 0,027 w/mk si o grosime nominala a miezului de 50mm.
  3. FOLIE DE ALUMINIU, reciclabila si aceasta: intre 0,08 – 0,1 mm care are rol de bariera de vapori si va ofera protectie totala la igrasie si mucegai.

Dimensiunile panourilor:
Lungime: 2 m – 13,5 m
Latime: 42 cm
Grosime: 50 mm

Sistemul de anvelopare a cladirilor THERMOMAX este incadrat in clasa B-s2-d0 de rezistenta la foc, ceea ce va ajuta printre altele sa platiti si mai putin pentru asigurarea locuintei.
Modul de cuplare / imbinare a panourilor THERMOMAX se face folosind “profil Delfin”.

Montaj panouri

Izolații slab ventilate

Anvelopare blocuri