PARTENERI

Avem o multime de parteneri strategici pentru ca aproape orice client ne devine partener deoarece solutiile de izolatii termice cu panouri din aluminiu cu spuma poliuretanica rigida pe care le-am creat, fac ca fiecare client sa fie multumit si sa ne recomande celorlalti.

Cand si in Romania vor trece 5-10 sau 50 de ani de exploatare a termoizolatiilor cu panouri din aluminiu cu spuma poliuretanica rigida pe solutia THERMOMAX, vom putea spune ca am creat un fenomen, insa pana atunci tot ce putem garanta este satisfactia imediata, adica incepand cu prima luna de exploatare, prin confortul creat si economii la intretinere de pana la 60%.

Alegerea partenerilor este o politica de firma, iar pentru a putea garanta intregul suntem nevoiti sa garantam partile, ceea ce ne determina sa fim extrem de atenti la aceste detalii.

Firmele de constructii odata ce au lucrat cu sistemul THERMOMAX, au devenit parteneri traditionali ai companiei noastre, intrucat au fost cuceriti de rapiditatea si usurinta cu care se anvelopeaza un bloc si mai ales pentru ca isi incaseaza banii dupa 25% din timpul alocat pentru aceeasi lucrare realizata cu un sistem clasic.

Va invitam sa vizitati sectiunea de mai jos cu marturii ale clientilor, unde partenerii va vor confirma spusele noastre, legate de importante economii la consumul de energie, una dintre problemele majore ale momentului.