Thermomax

Consultanta

Consultanta pentru anveloparea cladirilor sau mai bine spus consultanta pentru reabilitarea termica a cladirilor, asa cum ni se cere cel mai des, porneste de la o discutie serioasa despre tipul cladirii, amplasarea ei, sursele de energie folosite, detaliile legate de normele de urbanism, s.a.m.d.

Pana cand nu ne contactati pentru a sti in ce faza a existentei cladirii va aflati, nu putem sa ne pronuntam.

Inginerii nostri specialisti in termoizolarea cladirilor va vor spune ca este nevoie de mai multe detalii, inclusiv releveul cladirii, pentru a ne putea face o imagine clara a necesarului de protectie termica.

Odata cu aceasta consultanta, veti putea alege si din multitudinea de culori (intregul cod RAL) si texturi ce pot imbunatati substantial cromatica cladirii dumneavostra pe timp indelungat.


Afla mai multe si despre:

MontajDocumentatie Thermomax


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas