Thermomax

Montaj

Este evident ca unei firme specializate in termoizolatii, cum suntem noi, pentru a ne vinde solutiile si a castiga cea mai mare cota de piata, asa cum ne-am propus inca din 2011, investind in cele mai moderne linii de productie si in cele mai bune materiale de izolare termica sub forma acestui sistem din spuma poliuretanica si aluminiu THERMOMAX, ne trebuiau multe echipe de montaj specializate exact in acest sistem din spuma poliuretanica si aluminiu.

Daca la inceput echipele de specialisti in termoizolatii angajate montau cate aproximativ 150 – 250 mp/zi de panou din alumiu si spuma poliuretanica THERMOMAX, in prezent, aceeasi echipa de 7 muncitori a reusit sa monteze intre 500 mp/zi.

Firmele de constructii odata ce au lucrat cu sistemul THERMOMAX, au devenit parteneri traditionali ai companiei noastre, intrucat au fost cuceriti de rapiditatea si usurinta cu care se anvelopeaza un bloc ceea ce se traduce prin mai multi metri patrati pusi in opera in timp mai scurt deci costuri mai mici si venituri mai mari.

Mai merita mentionat ca, pe langa faptul ca acesti specialisti in izolatii termice va monteaza sistem din spuma poliuretanica si aluminiu THERMOMAX mult mai repede decat alte sisteme, o pot face pe orice vreme, deci inclusiv iarna, fara sa va afecteze in vreun fel.


Descarca instructiunile de montaj


Afla mai multe si despre:

Documentatie ThermomaxConsultanta


Ce spun clientii

De cand s-a facut reabilitarea termica a Spitalului Clinic De Urgenta Arad, am consumat 80% dintr-un singur cazan fata de 2 cazane pline cat consuma inainte spitalul pe perioada iernii.
Ing. Mohorea Dorin, Sef Serviciu Tehnic, Spitalul Clinic De Urgenta Arad
In urma reabilitarii termice a cladirii administrate de mine, consumul de gaze folosit pentru incalzirea imobilulului a scazut cu 50%. Suntem foarte multumiti, mai ales ca fatada arata frumos.
Administrator Camin, Orasul Mioveni

Parteneri

Partener APMCR Partener AAEC Partener Covestro Partener Euramax Coating Partener Novelis Partener Italcoat Partener Qualitas