TEXTURI ȘI CULORI

Cand cauti cele mai eficiente izolatii termice, evident ca te gandesti si cum arata ele pe exteriorul blocului, casei sau cladirii pe care o construiesti, de aceea THERMOMAX inseamna atat maxim de confort termic, cat si maxim de estetica in anveloparea cladirilor.

Categoric ca asocierea dintre termoizolatia perfecta, adica panouri din spuma poliuretanica si aluminiu, cu maxim de rezistenta in timp, adica 50 de ani, imbracate intr-o varietate de culori si texturi de fatade, te pot face sa uiti de invechitele tencuieli de fatade.

Texturi pereti exteriori

Putem crea la comanda o multime de texturi pentru peretii exteriori in solutia THERMOMAX, dar ne-am concentrat deocamdata pe acestea 3:

  • Fatade cu tencuiala fina
  • Fatade cu tencuiala speciala
  • Fatade cu structura de lemn

 

Nu trebuie decat sa ne contactati, pentru a intelege exact ce va doriti si, cu siguranta, va vom ajuta sa obtineti atat fatade estetice, cat si fatade rezistente la orice intemperii si expuneri.

Tencuială specială

Tencuială fină

Structură lemn

Culori pereti exteriori

Selectia de culori pentru peretii exteriori se face intotdeauna in functie de cladire, ca intreg si de amplasarea acesteia in ansamblul urbanistic zonal.
Pentru ca senzatia sa fie de maxima satisfactie si nu doar de confort termic, noi am adaugat un concept de intinerire a oraselor si a localitatilor prin gama completa de culori RAL.

Astfel, odata cu reabilitarea termica a blocurilor si a cladirilor in general, odata cu reducerea cheltuielilor cu pana la 60%, veti descoperi ca va intoarceti cu drag acasa si prietenii va vor admira locuinta, ca pe una noua.

Folosind vopsea pentru tabla din aluminiu pe baza de poliuretan sau PVDF, producem panouri din spuma poliuretanica si aluminiu, care este cea mai rezistenta vopsea la UV, la zgarieturi si la intemperii.

Anthracite grey

Blue metallic

Stone grey

Grey white

Sepia brown

Traffic white

Pe langa culorile prezentate mai sus va oferim si culori moderne, cu aspect travertin si granit, ori culori pastelate clasice. Nu uitati sa ne contactati pentru paleta intreaga.